GDi GISDATA

GDi GISDATA (dalje "GDi") je tvrtka za programska rješenja, informacijske sadržaje, računalstvo "u oblaku" te tehničko-poslovne inženjerske, projektantske, tehnološke i razvojne stručne usluge. S tradicijom poslovanja od preko 25 godina i preko tisuću organizacija korisnika, GDi je danas apsolutni srednje-europski lider u svojoj branši, sa širenjem na EMEA (Europe, Middle East and Africa) tržišta. U Hrvatskoj, GDi je jedinstveni globalni izvoznik softvera i računalnih usluga „u oblaku“ za tehničke aplikacije i upravljanje poslovnim procesima u javnoj upravi, industriji, komercijalnim tvrtkama i telekomunikacijama. GDi ima tri osnovne linije poslovanja: GIS platforme i GIS rješenja; cloud/VAS/m2m rješenja te telekom OSS rješenja.

 

GDi u Hrvatskoj posluje putem ureda i centara za razvoj softvera u Zagrebu, Rijeci, Puli i Osijeku, a izvan Hrvatske ima desetak operativnih tvrtki kćeri u Mađarskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori, Albaniji, Ukrajini i Nizozemskoj sa više od 50% kadrova u inozemstvu te sa 75% prihoda ostvarenih od kupaca na inozemnim tržištima.

GDi Proizvodi

GDi proizvodi uključuju e-government portfelj rješenja GDi LOCALIS koji podržavaju učinkovitost i transparentnost poslovnih procesa lokalne, regionalne i nacionalne javne uprave, kao i GDi ATLAS proizvode digitalnih prostornih podataka. GDi ENSEMBLE je poznato cloud bazirano rješenje za davanje usluga sa dodanom vrijednosti „u oblaku“ koje telekom operaterima omogućava dodatne prihode. GDi VIZION rješenje omogućava inventarizaciju telekomunikacijskih mreža. GDi CONVIVO je vlastiti centar i robna marka za davanje gotovih aplikacijskih rješenja "u oblaku".

Gdje je sve implementiran GDi LOCALIS?

GDi LOCALIS rješenja za nacionalnu, regionalu i lokalnu upravu do sada su implementirana diljem jugoistočne Europe, gdje je GDi LOCALIS prisutan kao softverski proizvod s visokim potencijalom u području „e-government“ rješenja.

 

Neki od izdvojenih gradova i općina u Hrvatskoj su: Zagreb, Dubrovnik, Opatija, Rovinj, Zagrebačka županija, Primorsko-goranska županija, Dubrovačko-neretvanska županija, a izvan Hrvatske Ljubljana, Koper, Izola, Budaors, Szeged, Beograd Novi Sad, Kanton Sarajevo, Skopje, Tirana, Priština te niz drugih.

Naši Korisnici